Regala una experiència al nostre restaurant

Gràcies per escollir-nos per obsequiar amb un tiquet regal i sorprendre les persones afortunades amb un moment únic. Estem segurs que els vostres convidats gaudiran de l’experiència!

Aquí sota trobareu les diferents opcions que oferim per regalar.

Si us agradaria adquirir tiquets regal per a un nombre de persones diferent o personalitzar-los amb el logo de la vostra empresa per a regalar als vostres empleats/des, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre correu info@saobcn.com.

I si desitgeu adquirir més d’un tiquet regal i, a més, personalitzar cadascun d’ells, teniu la possibilitat de fer-ho en una mateixa compra. Només heu de seleccionar l’opció de tiquet regal que voleu regalar, emplenar la personalització i fer clic a Comprar. A continuació, torneu al menú Regala Saó amb les diferents opcions de tiquet regal i seleccioneu una segona opció –que pot ser la mateixa o diferent a l’anterior–, empleneu de nou les dades personalitzades i feu clic a Comprar. Us aniran apareixent a la cistella de compra. Un cop afegits tots els tiquets regal que desitgeu, podeu realitzar el pagament.