Saó BCN neix del moment, de la confluència de la trajectòria professional de Juanen Benavent i la seva inquietud per seguir desenvolupant la creativitat gastronòmica en un espai propi, amb estil particular, tot oferint una cuina de qualitat en un ambient elegant i de gran calidesa.

“La senzillesa visual es transforma
en complexitat al toc de paladar”

El xef Juanen és sinònim de sabor, cerca l’excel·lència conjugant productes extraordinaris en una cuina de proximitat en la qual els petits productors de la zona són els protagonistes. La connexió directa i el recolzament dia rere dia amb ells permet obtenir el màxim resultat en cada elaboració.

Sempre ha apostat pels productes frescos i l’essència culinària de Saó es basa en les seves experiències viscudes en restaurants d’alta cuina on s’ha anant formant al llarg de molts anys, com El Alto de Colón, Can Fabes i Submarino. Un dels moments culminants de la seva trajectòria va arribar a París, junt amb José M. Miguel, on van ser guardonats amb una estrella Michelin al restaurant Goust de la mà del prestigiós sommelier, Enrico Bernardo, escollit Best Sommelier of the World 2004.

L’obertura del seu restaurant a una ciutat efervescent a nivell gastronòmic com Barcelona és justament fruit de la Saó.